BED FACTORY SWEDEN

Webb- och varumärkesutveckling

När den nya VD:n tog över Bed Factory Sweden ville man förnya varumärket och öka dess attraktivitet för privatpersoner såväl som återförsäljare utanför hotellbranschen. Samtidigt ville man etablera en digital närvaro som kompletterar företagets showroomverksamhet.

 

Målsättningen var att förnya varumärket och återlansera webben. Därtill ingår i samarbetet att stötta verksamhet genom löpande marknadsföringsstöd.

Löpande stöd

Webbutveckling

Inköp av tjänster

Innehållsproduktion

LNCHBX Marketing producerade två hemsidor, en för att lyfta fram bolagets b2b-verksamhet och en för att nå ut till privatpersoner.

 

Hemsidorna har i första hand syfte att driva trafik till butiken och att polera varumärket mot kund. I samarbetet befinner sig LNCHBX Marketing på Bed Factory Swedens kontor 2-3 dagar i veckan och underhåller webben, sociala medier och löpande digitala kampanjer dagligen.

Samarbetet har varit lyckats och webben lanserades efter 4 månader. Idag driver LNCHBX Marketing webbutiken, digitala kampanjer och tar fram säljmaterial på löpande basis för att hjälpa Bed Factory Sweden att nå nya höjder med sin försäljning.